Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Максим Вікторович Алексеєнко

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Максим Вікторович Алексеєнко

17.03.1986 – 11.09.2022

Звання, посада: Військовослужбовець, штаб сержант аеромобільного взводу
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Алексеєнко Максим Вікторович 17.03.1986 р.н. мешканець Берегівської територіальної громади був призваний на військову службу в квітні 2022 року.
Загинув 11 вересня 2022 року поблизу села Ольгине Херсонської області під час виконання бойового завдання.
15 вересня 2022 року воїна-захисника Максима Алексеєнка поховали з усіма військовими почестями в Берегові.
 
 
 
 
 
Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

Сумна звістка охопила Закарпаття: на війні загинув 36-річний солдат Максим Алексеєнко [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ttmsm. – Назва з екрана.
Черевко, Т. У боях за Україну загинули закарпатські військові Максим Алексеєнко і Богдан Фидря [Електронний ресурс] / Т. Черевко. – Режим доступу : http://surl.li/ttmse. – Назва з екрана. 
Берегово втратило у війні ще двох захисників: Максима Алексеєнка та Богдана Фидрю [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ttmun. – Назва з екрана.
У Берегові попрощалися з Максимом Алексеєнком, що загинув в боях з окупантами на Херсонщині [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ttmvp. – Назва з екрана.
 
Підготувала М. Бадида

 

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день