Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Іван Михайлович Гінцяк

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Іван Михайлович Гінцяк

20.06.1979 – 27.06.2022

Звання, посада: Солдат Збройних cил України.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Хустянин Іван Гінцяк 1979 року народження з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов на війну добровольцем, був бійцем 115 бригади. Загинув захисник у боях на Луганщині 27 липня 2022 року.
30 липня 2022 року Івана Гінцяка провели в останню путь у рідному місті Хуст.
Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

На війні загинув доброволець із Закарпаття Івана Гінцяк [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/uedeg. – Назва з екрана.
У Хусті проведуть в останню путь полеглого у війні за Україну Івана Гінцяка [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/uebse. – Назва з екрана.
На Закарпатті прощатимуться із загиблим захисником Іваном Гінцяком [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/uebrr. – Назва з екрана.

Підготувала М. Бадида.

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день