Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     >  Дмитро Іванович Голубка

Полеглі воїни Закарпаття в російсько-українській війні

Загальний список   Алфавітний покажчик

Дмитро Іванович Голубка

11.03.1996 – 28.05.2024

Позивний, псевдонім:
Звання, посада: Солдат Збройних Сил України.
Нагороди:

Дані відсутні для обраної мови
Біографія:

Голубка Дмитро Іванович народився 11 березня 1996 року в селі Угля Тячівського району Закарпатської області. Там закінчив місцеву школу. На військову службу призваний у березні 2024 року. Був вірним військовій присязі українському народу, мужньо виконував військовий обов’язок. Та, на жаль, 28 травня 2024 року, Голубка Дмитро помер в лікарні під час стаціонарного лікування внаслідок травм отриманих під час виконання бойового завдання в Донецькій області.
1 червня 2024 року в Углянській територіальній громаді відбулася церемонія прощання із померлим захисником. Поховали воїна з усіма належними військовими почестями на кладовищі в селі Угля.
Вшанування пам'яті:

Дані відсутні для обраної мови
Джерельні приписи:

«На щиті» до Углянської громади додому повернувся Дмитро Голубка [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/udhbi. – Назва з екрана.
На Закарпатті попрощались з загиблим на війні Героєм Дмитром Голубкою [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/udiwr. – Назва з екрана.
В Углі на Тячівщині попрощалися з захисником Дмитром Голубкою [Електронний ресурс]. – Режим доступу : http://surl.li/ueeiy. – Назва з екрана.
Підготувала М. Бадида.

Новини

2024-07-11

15 липня святкує своє 85-річчя поет, перекладач, сценарист, член Спілки письменників України – Павло Михайлович Мовчан. З цієї нагоди пропонує вашій увазі віртуальну виставку „Глибини Слова і велич Чину”.

2024-07-09
11 липня о 17:00 запрошуємо на зустріч "Пам’ять поколінь” з колекціонером, дослідником історії Ужгорода та Мукачева Олександром Волошиним. Вхід вільний.
2024-07-05
Навіщо тисячі людей з усього світу вирушають у подорож?  „Істинне призначення вашої подорожі – це не місце на карті, а новий погляд на життя”, – стверджував  Генрі Міллер. Пропонуємо вам почитати перед початком подорожі, або й під час, книжки, сюжет яких крутиться і закручується безпосередньо довкола мандрівок та усіляких мандрівних пригод українських письменників. Почитати і надихнутися... До вашої уваги віртуальна виставка "Книгомандри з українськими письменниками".
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день