Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ

2015-10-19
84(4УКР)6
Д 33
Денисенко, Лариса. Калейдоскоп часу / Л. Денисенко. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2013. – 320 с.
 
Люди люблять прив`язуватися до інших людей та речей. Але понад усе люди люблять прив`язуватися до часу та віку. Усім нам хочеться, щоб наші історії закінчувалися щасливо та розпочиналися інші.
Саме про стосунки з часом та віком йдеться в цій збірці, котра містить легкі та іронічні оповідання та комедійну драму «24:33:42».
 
84(4УКР)6
Л 72
Лойко, Сергій. Аеропорт : головна книга про війну, якої не повинно було бути, і про героїв, які хотіли жити, але вмирали : роман / С. Лойко. – К. : Брайт Стар Паблішинг, 2015. – 328 с. : іл.
 
Як зазначив сам автор, роман «Аеропорт» – це не хроніка, а художній вимисел, побудований на реальних фактах. За сюжетом книги, разом з кіборгами в аеропорту перебуває американський фотограф, який переживає цю війну як особисту драму. Через нього читач може побачити всю історію від Майдану до знищення аеропорту. На батьківщині, у Росії, його часто звинувачують у відсутності патріотизму, говорить Лойко.
 
84(4УКР)6
С 45
Скрябін, Кузьма. Я, Шонік і Шпіцберген / К. Скрябін. – Х. : Фоліо, 2015. – 128 с. – (Графіті).
 
Кузьма Скрябін (справжнє ім’я Андрій Кузьменко) народився в місті Самбір Львівської області 17 серпня 1968 року. Закінчив музичну школу за класом фортепіано. У 1989 році записав першу пісню у складі музичної групи «Скрябін». З того часу став відомим як співак, автор музики і текстів багатьох десятків пісень, а також ще і як талановитий письменник. У видавництві «Фоліо» вийшли друком його книжки «Я, “Побєда” і Берлін» (українською та російською) і «Я, Паштєт і Армія». 2 лютого 2015 року Кузьма Скрябін загинув в автомобільній аварії. У повісті «Я, Шонік і Шпіцберген», а також у піснях 2006—2014 років, що увійшли до видання, якнайкраще розкривається яскравий талант Кузьми з його іскрометним гумором, тонким ліризмом, чіткою громадянською позицією.
 
84(4УКР)6
С 45
Скрябін, Кузьма. Я, Паштєт і Армія / К. Скрябін. – Х. : Фоліо, 2015. – 224 с. : іл. – (Графіті).
 
Ця книжка - виключно чоловіча п'єса з використанням характерної військової риторики, написана відомим українським співаком Андрієм Кузьменком (Кузьми), лідером групи "Скрябін". Книга "Я, Паштєт і Армія" - розповідь про армійського друга Кузьми Паштєта (Сергія Павлова), який потрапив в армію із-за проблем з деканом в університеті, де Сергій був кандидатом біологічних наук. Книга проникнута армійськими буднями та гумором, який піднімає настрій кожному.
Ця брошурка, бо книжкою назвати її я не ризикну, не має жодної художньої цінності. В ній зібрані дуже звичайні оповідання про дуже звичайного хлопця, яким я був і є. Тому, якщо маєш кілька годин вільного часу, і настрій, щоб позубоскалити на тему примітиву армійських буднів, ти - наш клієнт. Не шукай в ній високих ідей, завуальованих в написаному між стрічками.
Жити треба так, щоб було з чого поржати! Так і живу!
 
84(4УКР)6
Ш 66
Шкляр, Василь Миколайович. Чорне сонце : збірка / В. М. Шкляр. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2015. – 234 с. 
 
Трагічні події на Донбасі очима бійців полку «Азов».
Головний герой, двадцятивосьмирічний юнак, який щиро любить свою країну, прагне нової долі для неї і намагається робити все для цього, навіть ризикуючи власним життям...
 

 


Новини

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день