Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ

2016-10-31
53.5
М 17
Максимов, Артем.Массаж 2 в 1 : полн. рук. / А. Максимов. Целительные точки тела: 2 в 1 : полн. справ. /  / А. Максимов ; . – Х. ; Белгород : Клуб Семейного Досуга, 2015. – 232, 280 с.

   Майже всі хвороби людини можна лікувати і без ліків,  а з допомогою методів, які переверірені століттями.  Це нетрадиційні методи лікування для західних країн, але традиційні для східних: різні види масажу, голкотерапія, мануальна терапія і остеопатія. Головна перевага таких методів в тому, що лікування проводиться без насичення організму хімічними речовинами. Ці методики удосконалювалися східними медиками протягом століть. Інший древній спосіб лікування без ліків - акупресура, або точковий масаж. Акупресура є найдавнішою і найбільш доступною частиною рефлексотерапії. Основа рефлексотерапії - точковий вплив на особливі зони тіла натисканням, пронзаніем або прогріванням. Найзнаменитіша з цих форм впливу - голкотерапія. Однак вона дуже складна і вимагає особливої підготовки, в той час як акупрессуру може освоїти кожен. Її технологія загальнодоступна і завжди може бути застосована навіть там, де не буде можливості отримати іншу допомогу або лікування. Ця книга є посібником для домашнього використання масажу. Але пам'ятайте: при будь-якій проблемі зі здоров'ям в першу чергу зверніться до лікаря. Не займайтеся самолікуванням!

 
5(4ВЕЛ)
К 26
Карр, Аллен. Легкий спосіб контролювати алкоголь:[ця кн. допомогла мільйонам людей] / А. Карр. – Х. : Кн. Клуб "Клуб Сімейн. Дозвілля", 2015. –  272 с.

"Легкий спосіб контролювати алкоголь" Аллена Карра - це світовий супербестселер. Автор пропонує неймовірно дієву методику, яка допомогла позбутися згубних звичок мільйонам людей!Позбудьтеся згубної звички, яка руйнує життя! Новаторський метод Аленна Карра дозволяє не тільки неймовірно швидко подолати вже існуючу залежність від алкоголю, але й легко контролювати його вживання, якщо ви помітили, що стали частенько перебирати через край. Просто прочитайте цю книгу! Тут немає ніяких залякувань або надмірно важких умов. Якщо виконувати всі вказівки автора, результат гарантовано!

 

51.2
К 26
Карр, Аллен. Легкий спосіб скинути вагу : [ця кн. допомогла мільйонам людей] / А. Карр. –  Х. : Кн. Клуб "Клуб Сімейн. Дозвілля", 2015. –  192 с.

 Їжте що хочете, насолоджуйтесь смаком та залишайтесь стрункими - це вам гарантує унікальний та ефективний метод Аллена Карра! Скиньте вагу без дієт, підрахунку калорій та особливих зусиль! Програма харчування, розроблена Аленном Карром дозволить вам відчути задоволення від життя, не змінюючи власних звичок, та досягти ідеальної ваги.

5(4ВЕЛ)
К 26
Карр, Аллен.  Легкий спосіб кинути курити: [ця кн. допомогла мільйонам людей] / А. Карр. – Х. : Кн. Клуб "Клуб Сімейн. Дозвілля", 2015. – 192 с.

Усе, що вам потрібно для того, щоб кинути курити, - це книга, яку ви тримаєте у руках! Вам нема чого боятися, ви не наберете вагу і не відчуєте, ніби вам чогось бракує, - ви навіть можете продовжувати палити, поки її читаєте. "Легкий спосіб кинути курити" - дійсно ефективний метод, який набув широкої популярності та має величезний успіх у багатьох країнах світу. Прочитавши цю книгу, ви позбудетеся згубної звички та відчуєте незвичайну свободу. Починайте негайно!

 


Новини

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день