Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ

2024-09-26
004.7
М 66
Митник, Кевін. Мистецтво залишатися непоміченим: хто ще читає ваші імейли? / К. Митник ; за участю Р. Вемосі ; передм. М. Гюппонен ; пер. з англ. О. Асташова. – К. : Наш формат, 2019. – 280 с. 
 
Щодня кількість інтернет-даних про кожну людину зростає в геометричній прогресії. Тому хоч би якою привабливою була ілюзія конфіденційності, ми аж ніяк не є невидимками для світу. Навіть якщо ви не публічна особа, по той бік екрана знають, що ви їли на обід. За вами може шпигувати будь-хто і будь-що, навіть офісний принтер. Однак від цього можна захиститися.Для широкого кола читачів, зокрема, для всіх, кого турбує власна безпека в інтернеті.У цій книжці колишній хакер Кевін Митник доступно розповідає, як залишатися непоміченим в інтернеті, дає поради, яких паролів краще не використовувати та як запобігти викраденню особистих даних. 
22
П 31
Пецюх, Володимир Миронович. Енергія людини. Пробудження Світла [Текст] / В. М. Пецюх. – К. : Гамазин, 2023. – 352 с. 
 
Вираз "шлях вірування в Бога" є синонімом Дао. Щоб іти в цьому напрямку, треба опанувати практики чуття перетворення енергій, що їх подано в цьому інтерактиві (книга + відео).
658
Ф 82
Фрайд, Джейсон. Rework: [ця кн. змінить ваш погляд на бізнес] / Д. Фрайд, Д. Хенссон Хайнемайєр ; пер. з англ. Н. Кошманенко. – Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2023. – 176 с. 
 
Ця книжка для підприємців : для підприємців, які відчувають себе природженими створювати, очолювати й перемагати. Власників малого бізнесу, які шукають виходу за усталені рамки.Тих, хто лише поки мріє про власну справу.
159.923
Д 14
Дакворт, Анджела. Крок за кроком: як ентузіазм і наполегливість ведуть до мети / А. Дакворт ; пер. з англ. О. Захарченко. – К. : Наш формат, 2018. – 320 с. : іл. 
 
Що робити, якщо ви не народилися генієм? Які риси й навички допоможуть вам стати успішною й щасливою людиною? Що для вас означають слова "ристрасть", "наполегливість", "завзяття"? Чи вважаєте ви, що головне для досягнення успіху – це талант? Чи, можливо, це не найважливіше?.. У книжці вчена-психологиня Анжела Дакворт розповідає про силу завзяття, майстерно поєднуючи серйозні наукові дослідження й цікаві мотивувальні приклади з життя відомих людей. Авторка прагне допомогти кожному розкрити свій потенціал, даючи практичні поради щодо того, як можна розвинути в собі завзяття, як виховувати своїх дітей, щоб вони стали щасливими й успішними і зуміли досягти намічених цілей у житті. Книжка буде цікавою для читачів будь-якого віку, які прагнуть найповніше реалізувати свій потенціал.
001.3(477)
І-90
Історія Національної академії наук України 1961-1965: [збірник] / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Ін-т архівознавства; упоряд.: Л. М. Яременко, Г. В. Індиченко [та ін.] ; редкол.: О. С. Онищенко, В. А. Вергунов 
 
Дана книга є другою частиною видання "Історія Національної академії наук України. 1961-1965". До неї включено наукові розробки колективу Інституту архівознавства Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського: регести протоколів засідань Президії Академії наук УРСР (1961-1965), список дійсних членів та членів-кореспондентів АН УРСР. обраних у 1961-1965 рр.. список установ, що діяли у складі АН УРСР (1961-1965), які інформативно доповнюють джерельну базу з історії НАН України, документально висвітлену в першій частині збірника. Видання розраховане на дослідників в галузі історії української науки, джерелознавства, архівознавства, біографістики, а також викладачів, аспірантів і студентів.
 
   

 


Новини

2024-10-25

Запрошуємо всіх на презентацію книжки знаного фольклориста Івана Хланти.

2024-10-25

Запрошуємо на презентацію книжки Маргарити Безик про село Голубине та його мешканців.

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день