Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ОБСЛУГОВУВАННЯ КОРИСТУВАЧІВ

2024-10-02
658.8
Р 36
Рекгем Ніл. Техніка продажу SPIN: як не проґавити великого клієнта / Н. Рекгем ; пер. з англ. О. Лотоцький. – К. : Наш формат, 2019. – 248 с.
 
"Класичні" підходи до продажу товарів неефективні, коли мова йде про великі угоди, стверджує бізнес-експерт Ніл Рекгем. Він 12 років досліджував роботу 10 тисяч продавців по всьому світу. Автор проаналізував 35 тисяч контактів із клієнтами та вивів власну формулу, яку назвав технікою SPIN. Вона передбачає серію запитань, які допомагають зрозуміти клієнта і краще задовольнити його потребу. SPIN – це проста й дієва методика, яка значно підвищить ваші продажі.
005
Ф 74
Фовлер Сьюзен. Націлені на результат : що насправді мотивує людей / С. Фовлер ; пер. з англ. Ю. Кузьменко. – К. : Наш формат, 2018. – 168 с.
 
Традиційна система мотивування працівників не працює – у цьому переконана бізнес-коучка Сьюзен Фовлер. Система нагород та покарань може давати лише тимчасові результати. Потрібне щось більше, щоб зарядити працівників позитивною енергією та налаштувати на стабільну роботу й найкращі результати. Чому мотивація грошима не дає бажаного результату? Чому цінності компанії не стають цінностями працівника? Чи можна навчитися мотивувати? Авторка встановлює мотиваційні орієнтири, які допоможуть знайти дієві й водночас справедливі шляхи для ефективної роботи та створити середовище, що сприятиме розкриттю потенціалу вашої команди.
330.1(73)
К 64
Конард Едвард. Рівні серед нерівних: як добрі наміри знищують середній клас / Е. Конард ; пер. з англ. О. Кальнова. – К. : Наш формат, 2019. – 360 с.
 
Повільне зростання середнього класу є серйозним викликом для економіки. Але прості методи перерозподілу доходів неефективні, стверджує автор цієї книжки. Як боротися із нерівністю в умовах ринкової економіки? Чи варто вводити жорсткі обмеження на збагачення найбагатших? Як простимулювати розвиток середнього класу і збудувати інноваційну економічну систему? Американський підприємець Едвард Конард спростовує популярні теорії про зміцнення середнього класу, аналізує, які інструменти є найбільш дієвими та пропонує власний план.
330.3
Ш 26
Шарма Ручір. Передові країни: в очікуванні нового "економічного дива" / Р. Шарма ; пер. з англ. А. Іщенко. – К. : Наш формат, 2018. – 296 с.
 
Незабаром розподіл сил на світовій арені може суттєво змінитися. Які країни стануть справді проривними і зростатимуть найшвидше? Чию економіку вважатимуть зразком для наслідування? Які шанси міжнародних гравців на реальний економічних успіх, і на що чекати Україні? Ручір Шарма детально аналізує визначальні особливості економіки, новітньої історії та культури головних регіонів світу, оцінюючи можливості різних держав стати новими лідерами. На основі власного досвіду автор прискіпливо досліджує індивідуальні особливості країн, адже саме вони визначають наше сьогодення і прийдешнє. Автор близько 20 років подорожував світом, щоб на власному досвіді ознайомитися з економічними реаліями різних країн. "Передові країни" – захопливий економічний тревелог, що прочиняє двері в майбутнє глобалізованого світу.
364.6(477)
П 27
Перші кроки до відновлення справедливості: посібник для тих, хто долає наслідки сексуального насильства, учиненого в ході збройної агресії Росії проти України / Л. Касянчук, Н. Лелюх [та ін.] ; іл. О. Гордієнко. – К. : ФОП Ямчинський О. В., 2024. – 240 с.
 
Дане видання ставить за мету допомогти тим, хто постраждав від сексуального та гендерно-обумовленого насильства (СГОН), учиненого в ході збройної агресії Росії проти України. Матеріали посібника пояснюють, що таке СГОН, його форми та наслідки. У книзі можна знайти інформацію про першу медичну допомогу у випадках сексуального насильства та про те, як справлятися з психологічними наслідками такого насильства. Суттєву частину посібника присвячено доступним в Україні видам допомоги, якими можуть скористатися постраждалі, та практичним рекомендаціям щодо юридичного захисту прав уцілілих. У посібнику подано контакти державних та громадських організацій, які надають допомогу тим, хто постраждав від СГОН.
02
Б 59
Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг: матеріали міжнар. наук. конф. (Київ, 4-6 жовт. 2022 р.) / Нац. акад. наук України, Нац. б-ка України ім. В. І. Вернадського, Асоц. б-к України [та ін.] ; редкол.: Л. А. Дубровіна, О. М. Василенко [та ін.] ; відп. ред. О. М. Василенко. – К. : [б. в.], 2022. – 768 с.
 
Збірник містить матеріали міжнародної наукової конференції "Бібліотека. Наука. Комунікація. Інноваційні трансформації ресурсів і послуг", організованої Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського (4–6 жовтня 2022 р.), в яких висвітлені традиційні та інноваційні напрями у діяльності наукових бібліотек, актуальні питання розвитку бібліотечно-інформаційного потенціалу в сучасних умовах, найбільш гострі проблеми у бібліотечній сфері та шляхи їх подолання, результати наукових пошуків, пропозиції щодо вдосконалення діяльності бібліотек. Розкрито теоретичні та прикладні питання організації і управління бібліотечно-інформаційним комплексом в умовах трансформації наукових комунікацій; цифрових бібліотечних технологій організації знань; електронних ресурсів бібліотек як складника інформаційної основи сучасного національного розвитку. Висвітлено, зокрема: питання трансформації українського книгознавства (до 100-річчя Українського наукового інституту книгознавства); традиції, перспективи формування, дослідження, цифровізація архівної та рукописної наукової спадщини; музична культура і музичні фонди бібліотек та архівів в умовах сьогодення; нові форми і методи дослідницької та інформаційної роботи, інтеграції та поширення біографічних знань у сучасній біографіці та біобібліографії. Низку матеріалів присвячено діяльності дослідників української діаспори; питанням збереження і вивчення єврейської друкованої спадщини України.
 

 


Новини

2024-10-25

Запрошуємо всіх на презентацію книжки знаного фольклориста Івана Хланти.

2024-10-25

Запрошуємо на презентацію книжки Маргарити Безик про село Голубине та його мешканців.

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день